Taxi Berkel & Rodenrijs

Taxi Berkel & Rodenrijs Schiphol € 65 retour € 125

LUCHTHAVENTAXI BOEKEN ?

ONZE TAXI'S RIJDEN 24/7

Taxi Seitzinger Zoetermeer

Taxi Seitzinger Zoetermeer is een familiebedrijf dat gevestigd is in Zoetermeer. Wij zijn gespecialiseerd in taxivervoer in de regio Zuid Holland. Al meer dan 18 jaar is Taxi Seitzinger een begrip voor veelzijdig personenvervoer in de regio Zoetermeer. Wij rijden in en vanuit de stad en regio Zoetermeer, maar verzorgen ook een Taxi Berkel en Rodenrijs Schiphol, Taxi Berkel en Rodenrijs Rotterdam of een Taxi Berkel en Rodenrijs Eindhoven Airport. Wij rijden u comfortabel en naar elke bestemming. Taxi Seitzinger Zoetermeer biedt hoogwaardige service en kwaliteit voor al haar klanten. 

Onze Taxi diensten

Onze diensten zijn Straattaxi, Zorgtaxi, Zakelijk en Airport Taxi. Dagelijks verzorgen wij taxivervoer voor een groot aantal reisorganisaties zoals vervoer naar Schiphol, Rotterdam Airport en Eindhoven Airport. Ook een groot aantal gerenommeerde bedrijven maakt gebruik van onze diensten.

Ons Werkgebied

Bent u op zoek naar een betaalbare taxi in Zoetermeer of omliggende steden of dorpen zoals Bleiswijk, Bergschenhoek, Benthuizen, Pijnacker, Nootdorp, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg, Stompwijk, Moerkapelle, Boskoop, Waddinxveen, Gouda, Leiden, Ypenburg, Leidschenveen, Delfgauw, Wateringen, Zevenhuizen en Wassenaar? Allemaal mogelijk bij Taxi S Zoetermeer. Taxi Zoetermeer is 24/7 bereikbaar en met onze vaste prijzen bij een online bestelling zijn we gemiddeld 25% goedkoper dan de overige taxibedrijven in Zoetermeer. Wij brengen u zo veilig en comfortabel mogelijk naar uw bestemming. Wij zorgen ervoor dat u snel en met een vaste prijs naar welk adres dan ook in Nederland wordt gebracht.

Patrick Seitzinger
Owner
Wilfred Seitzinger
Owner

Taxi Berkel en Rodenrijs Schiphol

Taxi S Zoetermeer biedt transfers aan naar Amsterdam Schiphol en alle andere luchthavens in Nederland. Wij brengen u voor een vaste prijs naar Schiphol. Bij het boeken van een taxi, zorgen wij ervoor dat alles goed verloopt. Onze chauffeurs staan op tijd op de pick-up locatie, zodat u nooit te laat komt. Wij komen wel opdagen en wij rekenen nooit extra toeslagen achteraf. Taxi Seitzinger maakt gebruik van vaste prijzen bij een reservering, waardoor u nooit teveel betaald.

Taxi van Berkel en Rodenrijs naar Schiphol

Retour
140
125 voor max. 4 personen
  • 24/7 Taxiservice
  • Altijd op tijd
  • Betalen via Cash, Pin, Creditcard of IDeal
Populair

WILT U EEN PRIJSOPGAVEN ONTVANGEN?

zoetermeer taxi

Bij Taxi Zoetermeer kunt u gemakkelijk via ons online reserveringssysteem een taxi reserveren. Ons systeem is zeer veilig, snel en betrouwbaar. Per direct een taxi nodig? Reserveer dan telefonisch op 010-2613204.

  • Berkel – Schiphol €65 retour €125
  • Berkel – Rotterdam Airport €30

Voor al uw vragen en/of wijzigingen is het goed om te weten dat ook onze klantenservice 24/7 bereikbaar is.  

Heeft u een vraag? Laat het ons weten, we helpen u graag !!

zakelijke taxi

Reserveer nu vooraf uw Taxi van Berkel en Rodenrijs naar Schiphol. Altijd op tijd op uw afspraak of vlucht. Onderweg kunt u rustig doorwerken, terwijl uw chauffeur u veilig naar de plaats van bestemming brengt. Onze chauffeurs zijn gespecialiseerd in Zakelijke diensten en vervoer naar alle vliegvelden in Nederland. Ook het ophalen van uw buitenlandse gasten is bij ons geen probleem. Een taxi van Hotel naar uw bedrijf kunnen wij ook verzorgen. Betalen kunt u ook via iDeal, Pin, Creditcard of op rekening (na overleg).

Veel gestelde vragen

U kunt reserveren via de website of telefonisch via 010-2613204

Een taxi van Berkel en Rodenrijs naar Schiphol kost: Enkel €65 retour €125

Ja natuurlijk is dit mogelijk. Tijdens het bestellen kunt u extra adressen bij de opmerkingen invullen. Per adres komen er wel extra kosten bij.

Bij een retour krijgt u korting.

Bij het boeken van een Schipholtaxi vanaf huis, moet u rekening houden dat voor Europese vluchten u twee uur voordat de vlucht vertrekt, u op Schiphol aanwezig moet zijn. Voor vluchten buiten Europa is dit 3 uur. Als u hierbij de reistijd optelt ongeveer 40 minuten plus wat extra marge dan komt u uit op de vertrektijd van u huis.

Kinderzitjes zijn niet verplicht in de Taxi. Kinderen kunnen op schoot of in de heupgordel. Mocht u willen dat u kind wel in een kinderzitje moet, dan kunt u er voor kiezen om uw eigen kinderzitje mee te nemen. Wij zullen deze dan bewaren tijdens uw vakantie en bij het ophalen zorgen wij dat hij weer in de auto staat.

Standaard spreken wij met u af: nadat u geland bent, en na dat u de koffers heeft gehaald, ons te bellen op 079-2340000. Wij zullen dan doorgeven waar de chauffeur zal staan. Wij zullen u ophalen bij de vertrekhal (Boven).

Ja dit is mogelijk. Voor deze Extra service kunt u kiezen om bijvoorbeeld uw gasten op te laten halen. De chauffeur zal bij het Meetingpoint klaarstaan met een naambordje, en uw gasten naar de Taxi begeleiden. Verder vragen wij altijd een mobiele telefoonnummer van de passagier. Op deze manier is er zowel voor de klant als de betreffende taxichauffeur meer zekerheid dat alles goed verloopt. Voor deze dienst vragen wij €15,-. 

Geen probleem! Bij het reserveren van uw taxi geeft u uw vluchtnummer aan ons door. Op de dag dat uw terugreis gepland staat, worden uw vluchtgegevens gecontroleerd zodat wij op de juiste tijd kunnen voorrijden bij Schiphol. 

Bij ons kunt u contant, Pinnen, vooruit via Ideal of per creditcard betalen. Wij accepteren VISA, Mastercard en American Express. Voor bedrijven is het ok mogelijk om op rekening te rijden. 

Ja natuurlijk kunt u kosteloos annuleren.  Geef het wel zo snel mogelijk door.

Ja hoor. Wij hebben een scherm in alle auto’s. Ook hebben wij gratis mondkapjes.

Taxi tijdens corona

Prestaties waar we trots op zijn

0 +

Tevreden klant

0 +

Ritten voltooid

0 +

Ritten Schiphol