Zorgvervoer

Zieken/Zorgvervoer

 

Ook als het gaat om zittend ziekenvervoer bent u bij ons op het juiste adres. Wij brengen u naar alle ziekenhuizen en zorginstellingen in heel Nederland en zelfs daar buiten.

Om een vergoeding te krijgen voor zittend ziekenvervoer heeft u in ieder geval een schriftelijke verklaring nodig van uw behandelend arts met een van onderstaande indicaties voor zittend ziekenvervoer:

• u moet nierdialyses ondergaan;
• u moet oncologische behandelingen met chemotherapie of radiotherapie ondergaan;
• u bent zo beperkt in uw gezichtsvermogen dat u zich niet zonder begeleiding kunt verplaatsen.

Zorgverzekeraars mogen daarnaast een uitzondering maken voor patiënten die langdurig op vervoer zijn aangewezen. Aan de hand van de volgende landelijk vastgestelde criteria wordt bepaald of u toch in aanmerking komt voor zittend ziekenvervoer:

• het aantal maanden dat u op vervoer bent aangewezen;
• uw reisafstand (enkele reis) in kilometers;
• de frequentie dat u vervoer nodig heeft (aantal keren per maand);
• het betreft vervoer naar een bestemming die geheel of gedeeltelijk ten laste komt van de
nieuwe Zorgverzekeringswet.

Mocht u in aanmerking komen voor vervoer dan wordt u vervoerd in onze representatieve taxi’s en onze ervaren en gediplomeerde chauffeurs begeleiden u dan naar uw bestemming.

Mocht u vragen en of hulp nodig hebben bij het aanvragen van een taxivergoeding ook dan zijn wij graag uw helpende hand!

Informatie aanvragen

[contact-form-7 id=”294″ title=”Aanvragen informatie”]

DIRECT EEN TAXI BESTELLEN

ERVAREN IN TAXIBRANCHE

Sinds 2012 zijn wij het meest vertrouwde adres voor al uw taxiritten in Zoetermeer & omgeving. Wij staan garant, dat u op een veilige, comfortabele en snelle manier op uw eindbestemming arriveert.

Wij hebben de volgende betaalmogelijkheden.

ZOETERMEERSE TAXI

Wij zijn een taxibedrijf, gevestigd in Zoetermeer. Samen met onze vele taxichauffeurs vormen wij een hecht en professioneel team. De wensen en veiligheid van onze klanten worden bij ons altijd voorop gesteld. Wij werken uitsluitend met ervaren en professionele chauffeurs.