Taxi binnen Zoetermeer

TSS Taxi Zoetermeer: Snel en betrouwbaar vervoer in eigen stad

DIRECT EEN TAXI?

Bij TSS Taxi begrijpen we dat u ook voor korte ritten binnen Zoetermeer een betrouwbare en comfortabele taxidienst nodig heeft. Of het nu gaat om een bezoek aan het ziekenhuis, een zakelijke afspraak of een gezellig diner in een restaurant, wij staan voor u klaar.

Onze taxi’s zijn altijd beschikbaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week. U kunt op elk moment een taxi reserveren bij TSS Taxi, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw vervoer binnen Zoetermeer.

Wat uw bestemming ook is, wij bieden een vaste tariefstelling voor ritten binnen de stad. Voor slechts €15 kunt u comfortabel en veilig worden vervoerd naar uw gewenste locatie binnen Zoetermeer. Voor onze gewaardeerde 65+ klanten hanteren we zelfs een speciaal tarief van slechts €12,50. Zo blijft taxivervoer binnen Zoetermeer betaalbaar voor iedereen.

Bij TSS Taxi staat klanttevredenheid voorop. Onze ervaren chauffeurs kennen de wegen van Zoetermeer als geen ander en zorgen ervoor dat u snel en efficiënt op uw bestemming aankomt. We streven naar een uitstekende service, waarbij we rekening houden met uw specifieke wensen en behoeften.

TAXI ZOETERMEER

Taxi Seitzinger Zoetermeer is een professioneel taxibedrijf in Zoetermeer en omstreken. Wij vervoeren onze klanten veilig, comfortabel en voordelig van A naar B.

Bent u op zoek naar een Taxi in Zoetermeer? Of wilt u een taxi naar Schiphol of Rotterdam Airport? Dit is bij ons 24/7 mogelijk tegen een scherp tarief!

Bij Taxi Zoetermeer heeft u altijd een professionele taxiservice die kwaliteit biedt. Taxi Seitzinger staat voor professionaliteit, snel, comfortabel en betaalbaar.

0 +

Tevreden klant

0 +

Ritten voltooid

0 +

Ritten Schiphol

Waarom TSS Taxi Zoetermeer?

Heeft u een vraag?

Onze reviews! Wat zeggen andere over ons?

San Ste
San Ste
Professionaliteit
Lees verder
Voor het eerst dit jaar gebruik gemaakt van Seitzinger. Top service! Ze staan op tijd voor de deur en ook op Schiphol. Werden keurig gebeld na aankomst schiphol. Wij waren al geland , maar de koffers kwamen maar niet, verhaal uitgelegd en het was geen probleem, chauffeur bleef netjes wachten. Echt super, dus net weer rit geboekt bij dit bedrijf en dat zullen wij blijven doen!
Hans H.
Hans H.
Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde
Lees verder
Jarenlang heb ik veel zakelijk gebruik gemaakt van de diensten van Taxi Seitzinger. Altijd keurig op tijd, zeer vriendelijke mensen. Dank voor vele jaren goede service, Patrick & team!
Sander vd Schans
Sander vd Schans
Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde
Lees verder
Top chauffeur! Neemt altijd de telefoon op, ook op de meest rare tijdstippen. Tot nu toe altijd binnen een half uur op locatie! Aanrader! Bedankt Patrick!
Sjef Jansen
Sjef Jansen
Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde
Lees verder
Voor de eerste keer taxi retour besteld schiphol-zoetermeer. En dat ga ik zeker weten weer doen volgend jaar! Keurig op tijd voor gereden in zoetermeer, en op schiphol werden we al gebeld waar we waren terwijl we net pas uit het vliegtuig kwamen stappen. Top service!
Jeroen Rotterdam
Jeroen Rotterdam
Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid
Lees verder
In het weekend 's ochtends vroeg naar Schiphol. Prima op tijd, vriendelijke chauffeur. Kwitantie keurig gemaild volgens afspraak. Volgende keer weer met Taxi Seitzinger!
Mariska Jacobs
Mariska Jacobs
Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid
Lees verder
Netjes op tijd opgehaald en gebracht naar Schiphol.Terug bleek een familielid ons op te kunnen komen halen. Een mailtje was genoeg voor annulering (van het ophalen) en terug storting van de al voldane kosten. Supergoed geregeld zo!! We maken in de toekomst weer graag gebruik van dit taxi vervoersbedrijf.
Cora Rademakers
Cora Rademakers
Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid
Lees verder
Goede service, altijd netjes op tijd. Prima auto’s en chauffeurs. Voor ons de keuze als we een luchthaventaxi nodig hebben.
Willem Peters
Willem Peters
Lees verder
Al meerdere keren met Taxi Seitzinger naar Schiphol geweest. Altijd op tijd, ook midden in de nacht. Zijn nog maar weinig bedrijven die s'nachts op tijd zijn. Wij weten voortaan wie we bellen. Tot snel bij onze volgende vakantie.
Previous
Next