Over ons

Familiebedrijf, klantgericht vervoer: TSS Taxi Zoetermeer staat voor u klaar!

DIRECT EEN TAXI?

Welkom bij TSS Taxi Zoetermeer, een trots familiebedrijf dat al jarenlang hoogwaardige vervoersdiensten biedt aan onze gewaardeerde klanten.

Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan persoonlijke service en klanttevredenheid. Bij TSS Taxi Zoetermeer behandelen we elke klant als onderdeel van onze uitgebreide familie, en streven we ernaar om elke rit een buitengewone ervaring te maken.

Onze toegewijde chauffeurs, die ook deel uitmaken van onze familie, zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun professionaliteit, vriendelijkheid en uitstekende rijvaardigheden. Ze zijn altijd bereid om een extra stap te zetten om aan uw specifieke behoeften te voldoen en ervoor te zorgen dat u veilig, comfortabel en op tijd op uw bestemming aankomt.

Als familiebedrijf kennen we de waarde van betrouwbaarheid en transparantie. Bij TSS Taxi Zoetermeer kunt u erop vertrouwen dat we eerlijke tarieven hanteren en dat er geen verborgen kosten zijn. We streven naar duidelijke communicatie en zorgen ervoor dat u volledig op de hoogte bent van de prijs en alle details van uw rit.

Bij TSS Taxi Zoetermeer begrijpen we ook het belang van flexibiliteit. Of u nu een korte rit in de stad maakt of een langere reis plant, we passen ons graag aan uw schema en wensen aan. Onze uitgebreide vloot van goed onderhouden voertuigen biedt opties die geschikt zijn voor elke gelegenheid, of het nu gaat om individueel vervoer of groepsvervoer.

We willen u bedanken voor uw vertrouwen in ons familiebedrijf en we kijken ernaar uit om u de beste vervoerservaring te bieden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u tonen waarom TSS Taxi Zoetermeer de juiste keuze is voor al uw vervoersbehoeften.

Historie

Heeft u een vraag of wilt u een prijsopgave ontvangen.

Onze reviews! Wat zeggen andere over ons?

San Ste
San Ste
Professionaliteit
Lees verder
Voor het eerst dit jaar gebruik gemaakt van Seitzinger. Top service! Ze staan op tijd voor de deur en ook op Schiphol. Werden keurig gebeld na aankomst schiphol. Wij waren al geland , maar de koffers kwamen maar niet, verhaal uitgelegd en het was geen probleem, chauffeur bleef netjes wachten. Echt super, dus net weer rit geboekt bij dit bedrijf en dat zullen wij blijven doen!
Hans H.
Hans H.
Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde
Lees verder
Jarenlang heb ik veel zakelijk gebruik gemaakt van de diensten van Taxi Seitzinger. Altijd keurig op tijd, zeer vriendelijke mensen. Dank voor vele jaren goede service, Patrick & team!
Sander vd Schans
Sander vd Schans
Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde
Lees verder
Top chauffeur! Neemt altijd de telefoon op, ook op de meest rare tijdstippen. Tot nu toe altijd binnen een half uur op locatie! Aanrader! Bedankt Patrick!
Sjef Jansen
Sjef Jansen
Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde
Lees verder
Voor de eerste keer taxi retour besteld schiphol-zoetermeer. En dat ga ik zeker weten weer doen volgend jaar! Keurig op tijd voor gereden in zoetermeer, en op schiphol werden we al gebeld waar we waren terwijl we net pas uit het vliegtuig kwamen stappen. Top service!
Jeroen Rotterdam
Jeroen Rotterdam
Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid
Lees verder
In het weekend 's ochtends vroeg naar Schiphol. Prima op tijd, vriendelijke chauffeur. Kwitantie keurig gemaild volgens afspraak. Volgende keer weer met Taxi Seitzinger!
Mariska Jacobs
Mariska Jacobs
Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid
Lees verder
Netjes op tijd opgehaald en gebracht naar Schiphol.Terug bleek een familielid ons op te kunnen komen halen. Een mailtje was genoeg voor annulering (van het ophalen) en terug storting van de al voldane kosten. Supergoed geregeld zo!! We maken in de toekomst weer graag gebruik van dit taxi vervoersbedrijf.
Cora Rademakers
Cora Rademakers
Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid
Lees verder
Goede service, altijd netjes op tijd. Prima auto’s en chauffeurs. Voor ons de keuze als we een luchthaventaxi nodig hebben.
Willem Peters
Willem Peters
Lees verder
Al meerdere keren met Taxi Seitzinger naar Schiphol geweest. Altijd op tijd, ook midden in de nacht. Zijn nog maar weinig bedrijven die s'nachts op tijd zijn. Wij weten voortaan wie we bellen. Tot snel bij onze volgende vakantie.
Previous
Next