Wie zijn wij

Wij zijn een familiebedrijf in Zoetermeer

Taxi Zoetermeer is een familiebedrijf dat gevestigd is in Zoetermeer. Wij zijn gespecialiseerd in taxivervoer in de regio Zoetermeer e.o.

Taxi S staat voor Taxi Seitzinger en is al meer dan 18 jaar een begrip voor veelzijdig personenvervoer in de regio Zoetermeer. Wij rijden in en vanuit de stad en regio Zoetermeer, maar vervoeren u ook van en naar luchthaven Schiphol. We rijden u comfortabel en naar elke bestemming. Taxi Zoetermeer biedt hoogwaardige service en kwaliteit voor al haar klanten.

Onze diensten zijn Straattaxi, Zorgvervoer, Zakelijkvervoer en Airport Taxi. Dagelijks verzorgen wij taxivervoer voor een groot aantal reisorganisaties zoals vervoer naar Schiphol, Rotterdam Airport en Eindhoven Airport. Ook een groot aantal gerenommeerde bedrijven maakt gebruik van onze diensten.

Ons werkgebied is niet beperkt tot alleen Zoetermeer, wij verzorgen dagelijks taxiritten vanuit Bleiswijk, Berkel, Bergschenhoek, Pijnacker, Nootdorp, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg, Stompwijk en Moerkapelle.

WILT U DIRECT EEN TAXI BOEKEN?

Patrick Seitzinger
Owner
Wilfred Seitzinger
Owner