Taxi Zoetermeer is gespecialiseerd in verschillende soorten taxivervoer in de de regio Zoetermeer e.o. Wij verzorgen straattaxi, zorgvervoer, zakelijk-vervoer en luchthavenvervoer. Dagelijks verzorgen wij taxivervoer voor een groot aantal reisorganisaties zoals vervoer naar Schiphol, Rotterdam Airport en Eindhoven Airport. Reserveer nu een Taxi Zoetermeer Schiphol voor een vaste prijs. Ook een groot aantal gerenommeerde bedrijven maakt gebruik van onze diensten. Bijvoorbeeld het brengen en ophalen van uw gasten op alle vliegvelden in Nederland. Het hele traject van uw vervoer van uw gasten kunnen wij voor u verzorgen. Vaste prijzen naar Schiphol vanuit de hele regio. 

Boek nu een Taxi Schiphol bij Taxi S Zoetermeer. 

Taxi in Zoetermeer nodig? Taxi Zoetermeer is dan een logische keuze. Al 18 jaar verzorgen wij alle soorten taxi ritten in de regio Zoetermeer. Hierdoor hebben we veel taxi ervaring en weten we wat voor u belangrijk is. Voor de hele regio Zoetermeer zijn wij inzetbaar voor alle soorten taxi ritten, bijvoorbeeld:

Wist u dat wij taxi vervoer in de regio Zoetermeer met een vast en hecht team chauffeurs verzorgen. Ervaren taxichauffeurs die hun aandacht volledig richten op u als passagier.

Taxi S brengt u zo snel en veilig mogelijk op plaats van bestemming.  Onze uitstekende service is waar wij voor staan.. U kunt online reserveren of een telefonisch om verzekerd te zijn van een comfortabele en veilige reis naar de door u gewenste bestemming.  Welke methode u ook kiest, we staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Taxi S beschikt over een modern wagenpark, professionele -en vakbekwame chauffeurs. Bovendien kennen ook veel particulieren onze scherpe tarieven voor een taxi naar Schiphol, Rotterdam Airport of Eindhoven Airport. U kunt uw taxi online of telefonisch reserveren voor dat u op vakantie gaat. Onze jarenlange ervaring maakt dat we goed bekend zijn op alle bekende vliegvelden.

Bij ons is het niet alleen van A naar B. Bij ons taxibedrijf wordt u veilig en op tijd gebracht naar uw bestemming.

 

WILT U EEN TAXI BOEKEN NAAR EEN LUCHTHAVEN?

patrick taxi

Patrick Seitzinger

OWNER

wilfred

Wilfred Seitzinger

OWNER

Over Taxi Seitzinger Zoetermeer

Taxi S blokken

Taxi S voor al uw taxivervoer in Zoetermeer en omstreken

Taxi S is gespecialiseerd in vliegveldvervoer, zakelijkvervoer, zorgvervoer, contractvervoer en particuliervervoer.
Taxi S heeft meer dan 18 jaar ervaring in de regio Zoetermeer en omstreken. In de hele regio kunt u een taxi bij ons reserveren. Onze taxi’s zijn actief in Zoetermeer, Benthuizen, Bleiswijk, Berkel, Bergschenhoek, Pijnacker en Nootdorp. Voor meer informatie kunt u bellen naar 079-2340000. U kunt telefonisch of via deze website een taxirit bestellen.

Taxi bestellen 079-2340000

Onze centrale is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.

Goedkoopste taxi tarieven

Taxi S hanteert de goedkoopste tarieven. Stadsrit binnen Zoetermeer € 12,50. Ben u 65+ dan betaald u nooit meer dan € 10,-
Wij hanteren altijd vaste prijzen, nooit geen verrassingen achteraf.

Online taxi reserveren

U kunt 24/7 online een taxi reserveren via het reserveringsysteem.

Favoriete bestemmingen

 

Regio Zoetermeer

De Korenmolen
De Oude kerk Zoetermeer
Nationaal Videogame Museum
Snowworld
De Boerderij
Silverdome
 

Buiten Zoetermeer

Den Haag Scheveningen, Noordwijk, Euromast, Rotterdamse Haven, Mauritshuis, Madurodam, Amsterdam Centrum

Stations

Zoetermeer Centraal – Zoetermeer Oost – Zoetermeer/Lansingerland – Den Haag CS – Rotterdam CS – Leiden CS

Winkelcentra

Stadshart Zoetermeer – Leidsehage – Rotterdam Centrum – Den Haag Centrum – Leiden Centrum

Ziekenhuizen

Lange Land Ziekenhuis – HMC Westeinde – LUMC Leiden – Haga Ziekenhuis Den Haag – Erasmus MC – Groene Hart Ziekenhuis

Vliegvelden

Amsterdam Schiphol – Rotterdam Airport – Eindhoven Airport

 

Heeft u een vraag? Laat het ons weten, we helpen u graag !!

Reserveer nu  vooraf uw Taxi of Bus naar uw bestemming. Altijd op tijd op uw afspraak of vlucht. Onderweg kunt u rustig doorwerken, terwijl uw chauffeur u veilig naar de plaats van bestemming brengt. Onze chauffeurs zijn gespecialiseerd in Zakelijke diensten en vervoer naar alle vliegvelden in Nederland. Betalen kunt u ook via iDeal, Pin, Creditcard of op rekening (na overleg).

Onze Taxiservice is ideaal voor het vervoer naar alle vliegvelden in Nederland. Laat uw vluchtinformatie bij ons achter en wij zorgen dat u op tijd vertrekt of wordt opgehaald. U hoeft niet met uw bagage te slepen. Familie of vrienden hoeven niet midden in de nacht te helpen. U kunt uw vluchtinformatie invullen tijdens het bestellen. Wij zullen dan uw tijd van landing in de gaten houden en op tijd op de luchthaven zijn om u op te halen. Zorgeloos op vakantie !! Veilig en altijd op tijd.

Laatste nieuws

Taxi S blokken
dashboard taxi
Taxi S Nieuws
Patrick Seit

Taxi vanaf Delft

Taxi vanaf Delft Goedkope taxi vanuit Delft bestellen Taxi bestellen Taxi S voor al uw taxivervoer in Zoetermeer en omstreken Taxi S is gespecialiseerd in

LEES MEER »
dashboard taxi
Taxi S Nieuws
Patrick Seit

Taxi vanaf Bergschenhoek

Taxi vanaf Bergschenhoek Goedkope taxi vanuit Bergschenhoek bestellen Taxi bestellen Taxi S voor al uw taxivervoer in Zoetermeer en omstreken Taxi S is gespecialiseerd in

LEES MEER »
dashboard taxi
Taxi S Nieuws
Patrick Seit

Taxi vanaf Hazerswoude

Taxi vanaf Hazerswoude Goedkope taxi vanuit Hazerswoude bestellen Taxi bestellen Taxi S voor al uw taxivervoer in Zoetermeer en omstreken Taxi S is gespecialiseerd in

LEES MEER »
dashboard taxi
Taxi S Nieuws
Patrick Seit

Taxi vanaf Leidschenveen

Taxi vanaf Leidschenveen Goedkope taxi vanuit Leidschenveen bestellen Taxi bestellen Taxi S voor al uw taxivervoer in Zoetermeer en omstreken Taxi S is gespecialiseerd in

LEES MEER »

Prestaties waar we trots op zijn

0 +

Tevreden klant

0 +

Ritten voltooid

0 +

Ritten Schiphol

Wilt u een taxi bij ons reserveren?