Over ons

Wij zijn een familiebedrijf dat is gevestigd in Zoetermeer. Wij vormen samen met onze familie & taxichauffeurs een hecht en professioneel team dat de wensen en veiligheid van de klant voorop stelt. Wij werken uitsluitend met ervaren, professionele taxichauffeurs.

Taxi Seitzinger vervoerd u zorgeloos van A naar B. Onze taxi centrale doet er alles aan om u op een comfortabele en snelle manier naar uw gewenste Vliegveld te brengen. We rijden voornamelijk in en rond Zuid Holland. Dit heeft als voordeel dat u in en rond de stad en provincie snel op uw bestemming kunt zijn. Zoekt u een taxi buiten Zuid Holland? Ook dat is geen probleem. We beschikken over meerdere taxi-auto’s en busjes waarmee we door heel Nederland u van dienst kunnen zijn!

Ons team

Al 18 jaar ervaring. Nog steeds veel plezier in de taxibranche, vooral het vervoer naar de luchthavens. En ben ook veel bezig met activiteiten achter de schermen.

Nu 5 jaar actief in de taxibranche. Veel plezier in het contact houden met de klanten, vooral het persoonlijke contact met vaste klanten. 

Schuiven naar boven