Over ons

Welkom bij Taxi S Zoetermeer

Taxi Zoetermeer is een familiebedrijf dat gevestigd is in Zoetermeer. Wij zijn gespecialiseerd in taxivervoer in de regio Zoetermeer e.o.

Taxi S staat voor Taxi Seitzinger en is al meer dan 18 jaar een begrip voor veelzijdig personenvervoer in de regio Zoetermeer. Wij rijden in en vanuit de stad en regio Zoetermeer, maar vervoeren u ook van en naar luchthaven Schiphol. Taxi Zoetermeer biedt hoogwaardige service en kwaliteit voor al haar klanten.

Onze diensten zijn Straattaxi, Zorgvervoer, Zakelijkvervoer en Airport Taxi. Dagelijks verzorgen wij taxivervoer voor een groot aantal reisorganisaties zoals vervoer naar Schiphol, Rotterdam Airport en Eindhoven Airport. Ook een groot aantal gerenommeerde bedrijven maakt gebruik van onze diensten.

Ons werkgebied is niet beperkt tot alleen Zoetermeer, wij verzorgen dagelijks taxiritten vanuit Bleiswijk, Berkel, Bergschenhoek, Pijnacker, Nootdorp, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg, Stompwijk en Moerkapelle.

Taxi bestellen 079-2340000

Bestel uw taxi via 079-2340000. Onze medewerkers en onze chauffeurs helpen u graag verder. We zijn telefonisch 24/7 bereikbaar.

Online reserveren

Online kunt u 24/7 een taxi reserveren via ons reserveringssysteem. Na de reservering ontvangt u direct een bevestiging.

Betaalmogelijkheden

We hebben het meest uitgebreide betaalsysteem voor u beschikbaar gesteld. Zo kunt u betalen met: Cash, Creditcard (Visa, Mastercard, American Express) & iDeal.

Historie

Heeft u een vraag of wilt u een prijsopgave ontvangen.