Veel gestelde vragen

Hoe kan ik een taxi boeken?

U kunt reserveren via de website of telefonisch via 079-2340000

Wat kost een taxi binnen Zoetermeer?

Een taxi binnen Zoetermeer kost bij ons nooit meer dan €12,50. Voor de 65+ nooit meer dan €10,-

Krijgen 65+ers Korting?

Ja, bij een rit binnen Zoetermeer betaald u nooit meer dan €10,-. Bij een rit buiten Zoetermeer krijgt u 20% korting.

Krijg ik korting als ik een retour boek?

Bij een retour krijgt u korting.

Hoelaat van huis vertrekken?

Bij het boeken van een Schipholtaxi vanaf huis, moet u rekening houden dat voor Europese vluchten u twee uur voordat de vlucht vertrekt, u op Schiphol aanwezig moet zijn. Voor vluchten buiten Europa is dit 3 uur. Als u hierbij de reistijd optelt ongeveer 40 minuten plus wat extra marge dan komt u uit op de vertrektijd van u huis.

Kunnen wij op meerdere adressen opgehaald worden?

Ja natuurlijk is dit mogelijk. Tijdens het bestellen kunt u extra adressen bij de opmerkingen invullen. Per adres komen er wel extra kosten bij.

Kinderzitje verplicht?

Kinderzitjes zijn niet verplicht in de Taxi. Kinderen kunnen op schoot of in de heupgordel. Mocht u willen dat u kind wel in een kinderzitje moet, dan kunt u er voor kiezen om uw eigen kinderzitje mee te nemen. Wij zullen deze dan bewaren tijdens uw vakantie en bij het ophalen zorgen wij dat hij weer in de auto staat.

Hoe word ik opgehaald vanaf een luchthaven?

Standaard spreken wij met u af: nadat u geland bent, en na dat u de koffers heeft gehaald, ons te bellen op 079-2340000. Wij zullen dan doorgeven waar de chauffeur zal staan. Wij zullen u ophalen bij de vertrekhal (Boven).

Kan ik opgehaald worden bij Meetingpoint?

Ja dit is mogelijk. Voor deze Extra service kunt u kiezen om bijvoorbeeld uw gasten op te laten halen. De chauffeur zal bij het Meetingpoint klaarstaan met een naambordje, en uw gasten naar de Taxi begeleiden. Verder vragen wij altijd een mobiele telefoonnummer van de passagier. Op deze manier is er zowel voor de klant als de betreffende taxichauffeur meer zekerheid dat alles goed verloopt. Voor deze dienst vragen wij €15,-. 

Als mijn vlucht vertraging heeft?

Geen probleem! Bij het reserveren van uw taxi geeft u uw vluchtnummer aan ons door. Op de dag dat uw terugreis gepland staat, worden uw vluchtgegevens gecontroleerd zodat wij op de juiste tijd kunnen voorrijden bij Schiphol. 

Hoe kan ik betalen?

Bij ons kunt u contant, Pinnen, vooruit via Ideal of per creditcard betalen. Wij accepteren VISA, Mastercard en American Express. Voor bedrijven is het ok mogelijk om op rekening te rijden. 

Kan ik kosteloos annuleren?

Ja natuurlijk kunt u kosteloos annuleren.  Geef het wel zo snel mogelijk door.