Particulier Vervoer

Vaste tarieven naar alle bestemmingen

LUCHTHAVENTAXI BOEKEN ?

Onze Particuliere Diensten

Particulier diensten met andere woorden de straattaxi’s van Taxi Seitzinger rijden 7 dagen per week 24 uur per dag. Of u nu naar een restaurant wilt of naar het ziekenhuis. Wij zullen u altijd via de meest economische route veilig op uw plaats van bestemming brengen. Wij proberen een snelle service te verlenen. Bij Taxi Seitzinger zijn wij van mening dat iedereen moet kunnen profiteren van een luxueuze rit in een taxi tegen een goedkope prijs. Daarom bieden wij onze klanten een hoge service. Bent u op zoek naar het beste taxibedrijf in Zoetermeer, dan bent u bij Taxi S aan het juiste adres. 

Onze vriendelijke chauffeurs staan 24/7 voor u klaar om u zo snel mogelijk naar uw bestemming te brengen. 

Stadsrit Binnen Zoetermeer max. € 13,50 (65+ nooit meer dan € 11,-)

Onze Chauffeurs

Al onze chauffeurs zijn in het bezit van de vereiste papieren en vergunningen. Zij zijn opgeleid in stratenkennis, klantvriendelijkheid, veiligheid, weerbaarheid en anti-agressie.

Onze Tarieven

Taxi Zoetermeer hanteert altijd vaste tarieven. Voor een stadsrit binnen Zoetermeer betaald u nooit meer dan € 13,50. Voor de 65+ers hebben wij een extra lage prijs. 65+ers betalen nooit meer dan € 11,-. 

Voor ritten naar Schiphol, Rotterdam Airport of Eindhoven Airport hebben wij vaste lage tarieven. Ook voor andere ritten buiten Zoetermeer hanteren wij vaste tarieven. 

Online Taxi reserveren

Een taxi boeken zodat u zeker weet dat uw taxi aanwezig is op het moment dat u deze nodig heeft. Online een taxi boeken doet u eenvoudig en snel gewoon via ons reserveringssysteem of telefonisch via 079-2340000. U ontvangt bovendien direct een bevestiging van uw reservering.

Betaalwijze

Bij ons kunt u zelf kiezen hoe u wilt betalen. Pinnen mag maar ook accepteren wij betaling per creditcard. Uiteraard kunt u ook gewoon contant afrekenen bij de chauffeur. U ontvangt, indien gewenst, een bon van de chauffeur.

Het is ook mogelijk om via iDEAL te betalen, geef dit aan bij het reserveren.

Heeft u een vraag? Laat het ons weten, we helpen u graag !!

65 + Taxi

Bij Taxi S hebben wij voor de 65+ een speciaal tarief binnen Zoetermeer. U betaalt voor een stadsrit Zoetermeer nooit meer dan € 11,-

Voor ritten buiten Zoetermeer hanteren wij een korting van 20 % (m.u.v. vaste tarieven naar luchthaven)

Voor informatie kunt u bellen met 079-2340000

Onze Taxiservice is ideaal voor het vervoer naar alle vliegvelden in Nederland. Laat uw vluchtinformatie bij ons achter en wij zorgen dat u op tijd vertrekt of wordt opgehaald. U hoeft niet met uw bagage te slepen. Familie of vrienden hoeven niet midden in de nacht te helpen. U kunt uw vluchtinformatie invullen tijdens het bestellen. Wij zullen dan uw tijd van landing in de gaten houden en op tijd op de luchthaven zijn om u op te halen. Zorgeloos op vakantie!! Veilig en altijd op tijd.