Particulier Taxivervoer

24/7 Taxi service

Altijd een vast tarief

Profiteer van Betaalbaar Luxe Vervoer met TSS Taxi Zoetermeer

Zoekt u betrouwbaar particulier vervoer in Zoetermeer? Ontdek dan de straattaxi’s van TSS Taxi Zoetermeer, die 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u klaarstaan. Of het nu een rit naar een restaurant betreft of een spoedbezoek aan het ziekenhuis, wij garanderen dat u veilig op uw bestemming aankomt via de meest efficiënte route.

Onze prioriteit is het bieden van snelle en betrouwbare service. Bij TSS Taxi streven we naar het leveren van een hoge kwaliteit ervaring voor al onze klanten, tegen een betaalbare prijs. We geloven dat iedereen moet kunnen genieten van een luxueuze taxirit zonder dat dit de portemonnee belast.

Waarom kiezen voor TSS Taxi Zoetermeer? Onze vriendelijke chauffeurs zijn 24/7 beschikbaar om u snel en veilig naar uw bestemming te brengen. Of het nu gaat om een rit binnen Zoetermeer, waarvoor wij een vaste prijs van maximaal €15 hanteren, of een langere afstand, wij staan voor u klaar.

Waar wacht u nog op? Profiteer vandaag nog van onze hoogwaardige service en ervaar zelf waarom TSS Taxi Zoetermeer bekend staat als het beste taxibedrijf in de regio.

Al onze chauffeurs zijn in het bezit van de vereiste papieren en vergunningen. Zij zijn opgeleid in stratenkennis, klantvriendelijkheid, veiligheid, weerbaarheid en anti-agressie.

Taxi Zoetermeer hanteert altijd vaste tarieven. Voor een stadsrit binnen Zoetermeer betaald u nooit meer dan € 15.-

Voor ritten naar Schiphol, Rotterdam Airport of Eindhoven Airport hebben wij vaste lage tarieven. Ook voor andere ritten buiten Zoetermeer hanteren wij vaste tarieven. 

Een taxi boeken zodat u zeker weet dat uw taxi aanwezig is op het moment dat u deze nodig heeft. Online een taxi boeken doet u eenvoudig en snel gewoon via ons reserveringssysteem of telefonisch via 079-2340000. U ontvangt bovendien direct een bevestiging van uw reservering.

Bij ons kunt u zelf kiezen hoe u wilt betalen. Pinnen mag maar ook accepteren wij betaling per creditcard. Uiteraard kunt u ook gewoon contant afrekenen bij de chauffeur. U ontvangt, indien gewenst, een bon van de chauffeur.

Het is ook mogelijk om via iDEAL te betalen, geef dit aan bij het reserveren.

Vaste prijzen vanuit Zoetermeer:

ZOETERMEERTaxi max. 4 pers
VanPer Rit
Taxi Zoetermeer – Schiphol€ 65.00
Taxi Schiphol – Zoetermeer€ 70.00
Taxi Zoetermeer – Schiphol retour € 120.00
Taxi Zoetermeer – Rotterdam Airport€ 40.00
Taxi Zoetermeer – Den Haag CS € 45.00
Taxi Zoetermeer – Den Haag Leyenburg€ 55.00
Taxi Zoetermeer – Den Haag Westeinde€ 45.00
Taxi Zoetermeer – Scheveningen€ 55.00
Taxi Zoetermeer – Den Haag Kijkduin€ 65.00
Taxi Zoetermeer – Rotterdam CS / Centrum€ 55.00
Taxi Zoetermeer – Rotterdam Erasmus Ziekenhuis€ 55.00
Taxi Zoetermeer – Rotterdam Zuid/Ahoy€ 60.00
Taxi Zoetermeer – Gouda€ 45.00
Taxi Zoetermeer – Delft€ 45.00
Taxi Zoetermeer – Leiden€ 45.00
Taxi Zoetermeer – Voorburg€ 40.00
Taxi Zoetermeer – Leidschendam€ 35.00
Taxi Zoetermeer – Amsterdam€ 110.00
Taxi Zoetermeer – Utrecht€ 100.00

Onze locaties

Contact Adres

Als u direct contact op wilt nemen met TSS Taxi Zoetermeer staan wij 24/7 telefonisch voor u klaar om u te woord te staan. 

U kunt ons ook bereiken per e-mail of door gebruikt te maken van het contactformulier op onze website.

Wij streven ernaar om al uw offertes, vragen of verzoeken spoedig te beantwoorden. Uw tevredenheid staat bij ons dag en nacht centraal.

wie zijn wij

Neem contact op