Taxi Delft

Welkom bij TSS Taxi Zoetermeer

Woont u in Delft of omstreken, of heeft u binnenkort een taxi in Delft nodig? Dan zijn wij van Taxi Seitzinger de beste keuze! Als familiebedrijf zijn wij uitgegroeid tot één van de bekendste namen in de regio, en vervoeren iedere dag onze klanten met een lach. Wilt u meer weten over onze taxiservice als taxi Delft? Hieronder vindt u de belangrijkste informatie.

Wij zijn niet alleen actief als taxi Zoetermeer, maar werken in de gehele regio Zoetermeer en omstreken. In deze competitieve markt blijven wij strijden om u de beste service te leveren. Dit doen wij op verschillende manieren. Zo zorgen wij er voor dat onze auto’s zo luxe mogelijk zijn uitgerust en zo comfortabel mogelijk rijden. Al ons personeel is getraind in klantafhandeling, en dit merkt u tijdens uw reis. Zo halen onze chauffeurs u persoonlijk op, op een door u aangegeven moment en locatie. Ze helpen u met het inladen van uw bagage mocht u deze bij u hebben, en zullen u waar nodig helpen met in- en uitstappen.

Taxi bestellen 015-2024000

Bestel uw taxi via 015-2024000. Onze medewerkers en onze chauffeurs helpen u graag verder. We zijn telefonisch 24/7 bereikbaar.

Online reserveren

Online kunt u 24/7 een taxi reserveren via ons reserveringssysteem. Na de reservering ontvangt u direct een bevestiging.

Betaalmogelijkheden

We hebben het meest uitgebreide betaalsysteem voor u beschikbaar gesteld. Zo kunt u betalen met: Cash, Creditcard (Visa, Mastercard, American Express) & iDeal.

Taxi Delft Schiphol

Een steeds groter deel van de taxigebruikers reizen tegenwoordig per taxi naar Schiphol. Dit geldt ook voor taxi Zoetermeer gebruikers. En dat is eigenlijk heel logisch, de parkeerkosten op Schiphol zijn gigantisch, en vaak moet er een lang stuk gelopen worden voordat mensen van de parkeerplaats op het vliegveld zijn. Hier komt de taxiservice van Taxi Seitzinger bij kijken. Wij kunnen u tegen een scherp tarief naar Schiphol toe brengen, en kunnen u gemakkelijk bij de deur afzetten. Onze chauffeurs zorgen er voor dat uw bagage veilig wordt ingeladen, vervoerd en laden het natuurlijk ook weer uit. Op deze manier kunt u stressvrij reizen, en hoeft u zich nergens zorgen over te maken tijdens het transport. Onze prijzen voor dit Schiphol taxivervoer zijn zo scherp, dat het in bijna alle gevallen goedkoper is dan parkeren. Natuurlijk halen we u ook graag weer persoonlijk op zodra u weer in Nederland landt. Deze taxi service is ook beschikbaar voor bijvoorbeeld vliegveld Rotterdam.

TAXI DELFT

Taxi Seitzinger Zoetermeer is een professioneel taxibedrijf in Zoetermeer en omstreken. Wij vervoeren onze klanten veilig, comfortabel en voordelig van A naar B.

Bent u op zoek naar een Taxi in Delft? Of wilt u een taxi naar Schiphol of Rotterdam Airport? Dit is bij ons 24/7 mogelijk tegen een scherp tarief!

Bij Taxi Delft heeft u altijd een professionele taxiservice die kwaliteit biedt. Taxi Seitzinger staat voor professionaliteit, snel, comfortabel en betaalbaar.

Taxi vanaf Delft:

  • Taxi Delft - Schiphol € 70,00
  • Taxi Delft - Schiphol retour € 140,00
  • Taxi Delft - Rotterdam Airport € 35,00

    Alle prijzen zijn voor max. 4 personen

Luchthavenvervoer

Schiphol Airport

Taxi vanDelft naar Schiphol € 70 retour € 140
Taxi 24/7

Rotterdam Airport

Taxi van Delft naar Rotterdam Airport €35

Eindhoven Airport

Taxi van Delft naar Eindhoven € 160 retour €300

Taxi S Zoetermeer biedt transfers aan naar Amsterdam Schiphol en alle andere luchthavens in Nederland. Wij brengen u voor een vaste prijs naar Schiphol. Bij het boeken van een taxi, zorgen wij ervoor dat alles goed verloopt. Onze chauffeurs staan op tijd op de pick-up locatie, zodat u nooit te laat komt. Wij komen wel opdagen en wij rekenen nooit extra toeslagen achteraf. Taxi Seitzinger maakt gebruik van vaste prijzen bij een reservering, waardoor u nooit teveel betaald.

schiphol taxi

Veel gestelde vragen

U kunt reserveren via de website of telefonisch via 079-2340000

Een taxi van Delft naar Schiphol kost: Enkel € 70 retour € 140

Ja natuurlijk is dit mogelijk. Tijdens het bestellen kunt u extra adressen bij de opmerkingen invullen. Per adres komen er wel extra kosten bij.

Bij een retour krijgt u korting.

Bij het boeken van een Schipholtaxi vanaf huis, moet u rekening houden dat voor Europese vluchten u twee uur voordat de vlucht vertrekt, u op Schiphol aanwezig moet zijn. Voor vluchten buiten Europa is dit 3 uur. Als u hierbij de reistijd optelt ongeveer 40 minuten plus wat extra marge dan komt u uit op de vertrektijd van u huis.

Kinderzitjes zijn niet verplicht in de Taxi. Kinderen kunnen op schoot of in de heupgordel. Mocht u willen dat u kind wel in een kinderzitje moet, dan kunt u er voor kiezen om uw eigen kinderzitje mee te nemen. Wij zullen deze dan bewaren tijdens uw vakantie en bij het ophalen zorgen wij dat hij weer in de auto staat.

Standaard spreken wij met u af: nadat u geland bent, en na dat u de koffers heeft gehaald, ons te bellen op 079-2340000. Wij zullen dan doorgeven waar de chauffeur zal staan. Wij zullen u ophalen bij de vertrekhal (Boven).

Ja dit is mogelijk. Voor deze Extra service kunt u kiezen om bijvoorbeeld uw gasten op te laten halen. De chauffeur zal bij het Meetingpoint klaarstaan met een naambordje, en uw gasten naar de Taxi begeleiden. Verder vragen wij altijd een mobiele telefoonnummer van de passagier. Op deze manier is er zowel voor de klant als de betreffende taxichauffeur meer zekerheid dat alles goed verloopt. Voor deze dienst vragen wij €15,-.

Geen probleem! Bij het reserveren van uw taxi geeft u uw vluchtnummer aan ons door. Op de dag dat uw terugreis gepland staat, worden uw vluchtgegevens gecontroleerd zodat wij op de juiste tijd kunnen voorrijden bij Schiphol.

Bij ons kunt u contant, Pinnen, vooruit via Ideal of per creditcard betalen. Wij accepteren VISA, Mastercard en American Express. Voor bedrijven is het ok mogelijk om op rekening te rijden.

Ja natuurlijk kunt u kosteloos annuleren.  Geef het wel zo snel mogelijk door.

Ja hoor. Wij hebben een scherm in alle auto’s. Ook hebben wij gratis mondkapjes.

Taxi tijdens corona