LUCHTHAVENTAXI BOEKEN ?

TAXI SEITZINGER ZOETERMEER

Taxi Seitzinger Zoetermeer is een familiebedrijf dat gevestigd is in Zoetermeer. Wij zijn gespecialiseerd in taxivervoer in de regio Zuid Holland. Al meer dan 18 jaar is Taxi Seitzinger een begrip voor veelzijdig personenvervoer in de regio Voorburg. Wij rijden in en vanuit de stad en regio Voorburg, maar verzorgen ook een Taxi Voorburg Schiphol, Taxi Voorburg Rotterdam of een Taxi Voorburg Eindhoven Airport. Wij rijden u comfortabel en naar elke bestemming. Taxi Seitzinger Zoetermeer biedt hoogwaardige service en kwaliteit voor al haar klanten. 

Onze Taxi Diensten

Onze diensten zijn Straattaxi, Zorgvervoer, Zakelijkvervoer en Airport Taxi. Dagelijks verzorgen wij taxivervoer voor een groot aantal reisorganisaties zoals vervoer naar Schiphol, Rotterdam Airport en Eindhoven Airport. Ook een groot aantal gerenommeerde bedrijven maakt gebruik van onze diensten.

Patrick Seitzinger
Owner
Wilfred Seitzinger
Owner

Ons Werkgebied

Bent u op zoek naar een betaalbare taxi in Zoetermeer of omliggende steden of dorpen zoals Bleiswijk, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Pijnacker, Nootdorp, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg, Stompwijk, Moerkapelle, Boskoop, Waddinxveen, Gouda, Leiden, Ypenburg, Leidschenveen, Delfgauw, Wateringen, Zevenhuizen en Wassenaar? Allemaal mogelijk bij Taxi S Zoetermeer. Taxi Zoetermeer is 24/7 bereikbaar en met onze vaste prijzen bij een online bestelling zijn we gemiddeld 25% goedkoper dan de overige taxibedrijven in Zoetermeer. Wij brengen u zo veilig en comfortabel mogelijk naar uw bestemming. Wij zorgen ervoor dat u snel en met een vaste prijs naar welk adres dan ook in Nederland wordt gebracht.

Taxi Voorburg Schiphol

Taxi S Zoetermeer biedt transfers aan naar Amsterdam Schiphol en alle andere luchthavens in Nederland. Wij brengen u voor een vaste prijs naar Schiphol. Bij het boeken van een taxi, zorgen wij ervoor dat alles goed verloopt. Onze chauffeurs staan op tijd op de pick-up locatie, zodat u nooit te laat komt. Wij komen wel opdagen en wij rekenen nooit extra toeslagen achteraf. Taxi Seitzinger maakt gebruik van vaste prijzen bij een reservering, waardoor u nooit teveel betaald.

Ophalen op Schiphol

Bij het ophalen vanaf Schiphol zullen wij via het vluchtnummer kijken of u eerder of later zal arriveren. Mocht u aankomsttijd veranderen dan zullen wij op tijd op het vliegveld zijn om u op te halen. Zodra u de bagage heeft gehaald, verzoeken wij telefonisch contact op te nemen zodat de chauffeur naar de afgesproken plek kan rijden op Schiphol. U zal opgehaald worden bij de vertrekhal. Wij zullen bij het reserveren aangeven bij welke vertrekhal zij zullen staan als u wordt opgehaald.

Onze Chauffeurs

Al onze chauffeurs zijn in het bezit van de vereiste papieren en vergunningen. Zij zijn opgeleid in stratenkennis, klantvriendelijkheid, veiligheid, weerbaarheid en anti-agressie. Naast het gemakkelijke online boekingssysteem, krijg je bij Taxi Seitzinger ook de beste prijs voor de rit van en naar de luchthaven van Schiphol. Als je vervolgens overtuigd bent en de taxi daadwerkelijk gaat boeken, kan je ook nog kiezen uit velen betaalmogelijkheden, zoals iDeal, Creditcard, maar ook Cash of Pin in de taxi. 

Online een taxi boeken naar Schiphol heeft alleen maar voordelen:

  • De taxi centrale van Voorburg en omstreken
  • Gemakkelijk 24/7 een taxi boeken
  • Online boeken via snelle boekingssysteem
  • Taxi reserveren vanaf je pc, tablet of smartphone
  • Direct jouw ritprijs berekenen
  • Verschillende betaalmogelijkheden
  • Professioneel, Veilig & Vertrouwd
  • Corona Scherm Aanwezig in alle auto’s

Een taxi boeken zodat u zeker weet dat uw taxi aanwezig is op het moment dat u deze nodig heeft. Online een taxi boeken doet u eenvoudig en snel gewoon via ons reserveringssysteem of telefonisch via 079-2340000. U ontvangt tevens direct een bevestiging van uw reservering.

zoetermeer taxi

Bij Taxi Zoetermeer kunt u gemakkelijk via ons online reserveringssysteem een taxi reserveren. Ons systeem is zeer veilig, snel en betrouwbaar. Per direct een taxi nodig? Reserveer dan telefonisch op 079-2340000.

Bent u op zoek naar een taxi voor een vast en voordelig tarief? Wij van Taxi S hanteren alleen voordelige prijzen. Bekijk onze tarieven of neem contact op voor een vaste prijs.

Voor al uw vragen en/of wijzigingen is het goed om te weten dat ook onze klantenservice 24/7 bereikbaar is.  

Heeft u een vraag? Laat het ons weten, we helpen u graag !!

Reserveer nu vooraf uw Taxi van Voorburg naar Schiphol. Altijd op tijd op uw afspraak of vlucht. Onderweg kunt u rustig doorwerken, terwijl uw chauffeur u veilig naar de plaats van bestemming brengt. Onze chauffeurs zijn gespecialiseerd in Zakelijke diensten en vervoer naar alle vliegvelden in Nederland. Ook het ophalen van uw buitenlandse gasten is bij ons geen probleem. Een taxi van Hotel naar uw bedrijf kunnen wij ook verzorgen. Betalen kunt u ook via iDeal, Pin, Creditcard of op rekening (na overleg).

Onze Taxi Schiphol service is ideaal voor het vervoer naar alle vliegvelden in Nederland. Laat uw vluchtinformatie bij ons achter en wij zorgen dat u op tijd vertrekt of wordt opgehaald. U hoeft niet met uw bagage te slepen. Familie of vrienden hoeven niet midden in de nacht te helpen. Geen hoge parkeerkosten op Schiphol. U kunt uw vluchtinformatie invullen tijdens het bestellen. Wij zullen dan uw tijd van landing in de gaten houden en op tijd op de luchthaven zijn om u op te halen. Wij rijden niet alleen naar Schiphol, maar ook naar Rotterdam Airport & Eindhoven Airport. Zorgeloos op vakantie !! Boek nu een Taxi Voorburg Schiphol. Veilig en altijd op tijd. 

Veel gestelde vragen

U kunt reserveren via de website of telefonisch via 079-2340000

Een taxi van Voorburg naar Schiphol kost: Enkel €65 retour €125

Ja natuurlijk is dit mogelijk. Tijdens het bestellen kunt u extra adressen bij de opmerkingen invullen. Per adres komen er wel extra kosten bij.

Bij een retour krijgt u korting.

Bij het boeken van een Schipholtaxi vanaf huis, moet u rekening houden dat voor Europese vluchten u twee uur voordat de vlucht vertrekt, u op Schiphol aanwezig moet zijn. Voor vluchten buiten Europa is dit 3 uur. Als u hierbij de reistijd optelt ongeveer 40 minuten plus wat extra marge dan komt u uit op de vertrektijd van u huis.

Kinderzitjes zijn niet verplicht in de Taxi. Kinderen kunnen op schoot of in de heupgordel. Mocht u willen dat u kind wel in een kinderzitje moet, dan kunt u er voor kiezen om uw eigen kinderzitje mee te nemen. Wij zullen deze dan bewaren tijdens uw vakantie en bij het ophalen zorgen wij dat hij weer in de auto staat.

Standaard spreken wij met u af: nadat u geland bent, en na dat u de koffers heeft gehaald, ons te bellen op 079-2340000. Wij zullen dan doorgeven waar de chauffeur zal staan. Wij zullen u ophalen bij de vertrekhal (Boven).

Ja dit is mogelijk. Voor deze Extra service kunt u kiezen om bijvoorbeeld uw gasten op te laten halen. De chauffeur zal bij het Meetingpoint klaarstaan met een naambordje, en uw gasten naar de Taxi begeleiden. Verder vragen wij altijd een mobiele telefoonnummer van de passagier. Op deze manier is er zowel voor de klant als de betreffende taxichauffeur meer zekerheid dat alles goed verloopt. Voor deze dienst vragen wij €15,-. 

Geen probleem! Bij het reserveren van uw taxi geeft u uw vluchtnummer aan ons door. Op de dag dat uw terugreis gepland staat, worden uw vluchtgegevens gecontroleerd zodat wij op de juiste tijd kunnen voorrijden bij Schiphol. 

Bij ons kunt u contant, Pinnen, vooruit via Ideal of per creditcard betalen. Wij accepteren VISA, Mastercard en American Express. Voor bedrijven is het ok mogelijk om op rekening te rijden. 

Ja natuurlijk kunt u kosteloos annuleren.  Geef het wel zo snel mogelijk door.

Ja hoor. Wij hebben een scherm in alle auto’s. Ook hebben wij gratis mondkapjes.

Taxi tijdens corona

Prestaties waar we trots op zijn

0 +

Tevreden klant

0 +

Ritten voltooid

0 +

Ritten Schiphol