Taxi Rijswijk

Taxicentrale Rijswijk

Woont u in Rijswijk of omstreken, of heeft u binnenkort een taxi in Rijswijk nodig? Dan zijn wij van Taxi Seitzinger de beste keuze! Als familiebedrijf zijn wij uitgegroeid tot één van de bekendste namen in de regio, en vervoeren iedere dag onze klanten met een lach. Wilt u meer weten over onze taxiservice als taxi Rijswijk? Hieronder vindt u de belangrijkste informatie.

Waar wij van Taxi Seitzinger voor staan

Wij zijn niet alleen actief als taxi Rijswijk, maar werken in de gehele regio Zoetermeer en omstreken. In deze competitieve markt blijven wij strijden om u de beste service te leveren. Dit doen wij op verschillende manieren. Zo zorgen wij er voor dat onze auto’s zo luxe mogelijk zijn uitgerust en zo comfortabel mogelijk rijden. Al ons personeel is getraind in klantafhandeling, en dit merkt u tijdens uw reis. Zo halen onze chauffeurs u persoonlijk op, op een door u aangegeven moment en locatie. Ze helpen u met het inladen van uw bagage mocht u deze bij u hebben, en zullen u waar nodig helpen met in- en uitstappen.

Groepsvervoer en personenvervoer voor taxi Rijswijk

Bij Taxi Seitzinger beschikken wij over verschillende wagens, zowel personenwagens als groepsbussen. Het is aan te raden om vervoer van grote groepen tijdig in te plannen.

Taxi Rijswijk Schiphol

Een steeds groter deel van de taxigebruikers reizen tegenwoordig per taxi naar Schiphol. Dit geldt ook voor taxi Zoetermeer gebruikers. En dat is eigenlijk heel logisch, de parkeerkosten op Schiphol zijn gigantisch, en vaak moet er een lang stuk gelopen worden voordat mensen van de parkeerplaats op het vliegveld zijn. Hier komt de taxiservice van Taxi Seitzinger bij kijken. Wij kunnen u tegen een scherp tarief naar Schiphol toe brengen, en kunnen u gemakkelijk bij de deur afzetten. Onze chauffeurs zorgen er voor dat uw bagage veilig wordt ingeladen, vervoerd en laden het natuurlijk ook weer uit. Op deze manier kunt u stressvrij reizen, en hoeft u zich nergens zorgen over te maken tijdens het transport. Onze prijzen voor dit Schiphol taxivervoer zijn zo scherp, dat het in bijna alle gevallen goedkoper is dan parkeren. Natuurlijk halen we u ook graag weer persoonlijk op zodra u weer in Nederland landt. Deze taxi service is ook beschikbaar voor bijvoorbeeld vliegveld Rotterdam.

Interesse in de taxi service van Taxi Seitzinger?

Heeft u interesse in het taxivervoer van Taxi Seitzinger en heeft u binnenkort een taxi in Rijswijk nodig? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Bel naar 079-2340000 of reserveer online.

Patrick Seitzinger
Owner

Luchthavenvervoer

Schiphol Airport

Taxi van Rijswijk naar Schiphol €70 retour €135
Taxi 24/7

Rotterdam Airport

Taxi van Rijswijk naar Rotterdam Airport €40

Eindhoven Airport

Taxi van Rijswijk naar Eindhoven € 160 retour €300

Taxi S Zoetermeer biedt transfers aan naar Amsterdam Schiphol en alle andere luchthavens in Nederland. Wij brengen u voor een vaste prijs naar Schiphol. Bij het boeken van een taxi, zorgen wij ervoor dat alles goed verloopt. Onze chauffeurs staan op tijd op de pick-up locatie, zodat u nooit te laat komt. Wij komen wel opdagen en wij rekenen nooit extra toeslagen achteraf. Taxi Seitzinger maakt gebruik van vaste prijzen bij een reservering, waardoor u nooit teveel betaald.

schiphol taxi

Veel gestelde vragen

U kunt reserveren via de website of telefonisch via 079-2340000

Een taxi van Rijswijk naar Schiphol kost: Enkel €70 retour €135

Ja natuurlijk is dit mogelijk. Tijdens het bestellen kunt u extra adressen bij de opmerkingen invullen. Per adres komen er wel extra kosten bij.

Bij een retour krijgt u korting.

Bij het boeken van een Schipholtaxi vanaf huis, moet u rekening houden dat voor Europese vluchten u twee uur voordat de vlucht vertrekt, u op Schiphol aanwezig moet zijn. Voor vluchten buiten Europa is dit 3 uur. Als u hierbij de reistijd optelt ongeveer 40 minuten plus wat extra marge dan komt u uit op de vertrektijd van u huis.

Kinderzitjes zijn niet verplicht in de Taxi. Kinderen kunnen op schoot of in de heupgordel. Mocht u willen dat u kind wel in een kinderzitje moet, dan kunt u er voor kiezen om uw eigen kinderzitje mee te nemen. Wij zullen deze dan bewaren tijdens uw vakantie en bij het ophalen zorgen wij dat hij weer in de auto staat.

Standaard spreken wij met u af: nadat u geland bent, en na dat u de koffers heeft gehaald, ons te bellen op 079-2340000. Wij zullen dan doorgeven waar de chauffeur zal staan. Wij zullen u ophalen bij de vertrekhal (Boven).

Ja dit is mogelijk. Voor deze Extra service kunt u kiezen om bijvoorbeeld uw gasten op te laten halen. De chauffeur zal bij het Meetingpoint klaarstaan met een naambordje, en uw gasten naar de Taxi begeleiden. Verder vragen wij altijd een mobiele telefoonnummer van de passagier. Op deze manier is er zowel voor de klant als de betreffende taxichauffeur meer zekerheid dat alles goed verloopt. Voor deze dienst vragen wij €15,-.

Geen probleem! Bij het reserveren van uw taxi geeft u uw vluchtnummer aan ons door. Op de dag dat uw terugreis gepland staat, worden uw vluchtgegevens gecontroleerd zodat wij op de juiste tijd kunnen voorrijden bij Schiphol.

Bij ons kunt u contant, Pinnen, vooruit via Ideal of per creditcard betalen. Wij accepteren VISA, Mastercard en American Express. Voor bedrijven is het ok mogelijk om op rekening te rijden.

Ja natuurlijk kunt u kosteloos annuleren.  Geef het wel zo snel mogelijk door.

Ja hoor. Wij hebben een scherm in alle auto’s. Ook hebben wij gratis mondkapjes.

Taxi tijdens corona