Vervoersdiensten

Voor een groot aantal reisorganisaties verzorgen we dagelijks het vervoer naar alle vliegvelden in Nederland & Belgie. Ook een groot aantal gerenommeerde bedrijven maakt gebruik van onze diensten. Bovendien kennen ook veel particulieren onze scherpe tarieven en het gemak van online reserveren via onze website of app. Reserveer nu een Taxi naar Schiphol.​

Amsterdam Airport Schiphol

Reserveer nu een taxi naar Schiphol

Rotterdam Airport

Reserveer nu een taxi naar Rotterdam Airport

Eindhoven Airport

Reserveer nu een taxi naar Eindhoven Airport

WILT U EEN TAXI BOEKEN NAAR EEN LUCHTHAVEN?

Particulier vervoer

Particuliere diensten oftewel de straattaxi’s van Taxi Seitzinger rijden 7 dagen per week 24 uur per dag, vanaf diverse standplaatsen NS Station Zoetermeer of vanaf de binnenstad en op bestelling. Wij zullen u altijd via de meest economische route veilig op uw plaats van bestemming brengen. Stadsrit Zoetermeer max €13,50

Groepsvervoer

Comfortabel groepsvervoer regelt u heel eenvoudig via Taxi Seitzinger Zoetermeer. Wij bieden verschillende mogelijkheden om groepen mensen op efficiënte, veilige en comfortabele manier te vervoeren. Wij beschikken over verschillende taxibusjes. Wilt u met een middelgrote groep (5 tot 8 personen) op stap?

Horeca vervoer

Het uitgaansleven gaat gepaard met gezelligheid, waarbij het nuttigen van een alcoholische drankjes niet ondenkbaar is. Een goede reden om zelf niet te willen autorijden. Uiteraard staan onze chauffeurs weer paraat in het weekend. Wij zijn de BOB voor elk uitje en brengen u veilig naar de gewenste uitgaansgelegenheid.

Vip vervoer

Laat uw belangrijke klant op een professionele en discrete manier ophalen door een gediplomeerde chauffeur. Discreet, comfortabel en vooral veilig van ‘A naar B’ vervoeren is één van onze specialiteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld een lid van de directie laten ophalen vanaf zijn of haar huisadres en vervolgens laten vervoeren naar diverse zakelijke ontmoetingen.

Contractvervoer

Een gedeelte van het vervoer dat door Taxi Seitzinger Zoetermeer wordt gereden valt onder het zogenaamde contractvervoer. Dit zijn ritten die met een bepaalde regelmaat, vaak dagelijks of wekelijks terugkeren. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld schoolkinderen of mensen met een verstandelijke beperking.

Zakelijkvervoer

Voor zakelijke bijeenkomsten nemen wij graag het vervoer uit handen. Voor dit vervoer biedt Taxi Seitzinger Zoetermeer altijd de juiste oplossing. Tijd is geld. Als druk bezet zakenman- of vrouw weet u dat als geen ander. Uw reizen naar welke plaats dan ook kunt u nu prima combineren met rustig zakendoen. Taxi S Zoetermeer is groot in superieure mobiliteit bij zakelijke klanten.

Zorgvervoer

Ook als het gaat om zittend ziekenvervoer bent u bij ons op het juiste adres. Wij brengen u naar alle ziekenhuizen en zorginstellingen in heel Nederland en zelfs daar buiten. Om een vergoeding te krijgen voor zittend ziekenvervoer heeft u in ieder geval een schriftelijke verklaring nodig van uw behandelend arts met een van onderstaande indicaties voor zittend ziekenvervoer:

Taxi naar Cruiseterminal

Taxi Seitzinger Zoetermeer is gespecialiseerd in vervoer van en naar de cruiseterminals in Amsterdam en Rotterdam. Voor een groot aantal reisorganisaties verzorgen we dagelijks het vervoer naar cruiseterminals in Nederland. Reserveer nu online een taxi naar Cruiseterminal !!

Heeft u een vraag? Laat het ons weten, we helpen u graag !!

Taxi tijdens Covid-19

Veilig en verantwoord met de taxi tijdens corona

Naast de algemene adviezen tegen de verspreiding van het coronavirus, heeft het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat specifieke richtlijnen voor vervoer per taxi opgesteld.

Voor passagiers gelden de volgende aanvullende richtlijnen:

 • Houd afstand tot de chauffeur:
  • Stap zelf in en uit;
  • Ga achterin zitten;
  • Doe zelf de veiligheidsgordel om;
  • Plaats bagage zelf in de kofferruimte of houd deze op schoot.
 • Betaal vooraf of met pin/creditcard. Vermijd contante betalingen.
Alle taxi’s zijn uitgerust met een scherm tussen de passagier en chauffeur. (Foto)
 

Algemene richtlijnen RIVM

 • Was je handen regelmatig met water en zeep
 • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
 • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct na gebruik weg
 • Schud geen handen
 • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten krijgt
 • Heeft iemand in je huishouden koorts, dan moet je ook thuisblijven
 • Houd 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van elkaar

Prestaties waar we trots op zijn

0 +

Tevreden klant

0 +

Ritten voltooid

0 +

Ritten Schiphol

Partners

Onze vaste zakelijke klanten

Schuiven naar boven