Ophalen op een Vliegveld

Ophalen op Schiphol Airport

Bij het ophalen van passagiers vanaf Schiphol Airport zullen we het vluchtnummer gebruiken om te controleren of u eerder of later zult arriveren. Als uw aankomsttijd verandert, zullen we tijdig op de luchthaven aanwezig zijn om u op te halen. Zodra u uw bagage heeft opgehaald, verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch contact met ons op te nemen, zodat de chauffeur naar de afgesproken ontmoetingsplek op Schiphol kan rijden. U wordt opgehaald bij de vertrekhal, op de eerste verdieping.

Ophalen op Rotterdam Airport

Bij het ophalen vanaf Rotterdam Airport zullen wij via het vluchtnummer kijken of u eerder of later zal arriveren. Mocht uw aankomsttijd veranderen zullen op tijd op het vliegveld zijn om u op te halen. Zodra u de bagage heeft gehaald, verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen zodat de chauffeur naar de afgesproken plek kan rijden op Rotterdam Airport. U zal opgehaald worden bij de KISS & RIDEl.

Ophalen op Eindhoven Airport

Bij het ophalen vanaf Eindhoven Airport zullen wij via het vluchtnummer kijken of u eerder of later zal arriveren. Mocht uw aankomsttijd veranderen zullen op tijd op het vliegveld zijn om u op te halen. Zodra u de bagage heeft gehaald, verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen zodat de chauffeur naar de afgesproken plek kan rijden op Eindhoven Airport. Dan zal u opgehaald worden bij de K&R

Onze locaties

Contact Adres

Als u direct contact op wilt nemen met TSS Taxi Zoetermeer staan wij 24/7 telefonisch voor u klaar om u te woord te staan.

U Kunt ons ook bereiken per e-mail of door gebruik te maken van het contactformulier op onze website.

Wij streven ernaar om al uw offertes, vragen of verzoeken spoedig te beantwoorden. Uw tevredenheid staat bij ons dag en nacht centraal.

wie zijn wij

Neem contact op