Horeca vervoer

Het uitgaansleven gaat gepaard met gezelligheid, waarbij het nuttigen van een alcoholische drankjes niet ondenkbaar is. Een goede reden om zelf niet te willen autorijden. Uiteraard staan onze chauffeurs weer paraat in het weekend. Wij zijn de BOB voor elk uitje en brengen u veilig naar de gewenste uitgaansgelegenheid.

Taxi Seitzinger Zoetermeer staat voor u klaar!

Onze taxi chauffeurs zijn bekend met de horeca-gelegenheden in Zoetermeer en de wijde omgeving van Zoetermeer. Wij zijn 24/7 telefonisch te bereiken en, zorgen wij er ook voor dat wij bij de horeca-gelegenheden in Zoetermeer en omgeving te vinden zijn. Op allerlei evenementen en lokale activiteiten zult u ons dan ook tegen komen. Zonder te reserveren kunt u instappen en de chauffeur brengt u veilig naar uw bestemming. Ook bied Taxi Seitzinger Zoetermeer de mogelijkheid om vooraf een taxi te reserveren. Waarna de taxi op de afgesproken plaats en tijd voor u klaar staat.

Stadsrit binnen Zoetermeer €13.50

Zoetermeer-Den Haag Centrum €40

Zoetermeer-Rotterdam Centrum €50

Zoetermeer-Amsterdam Centrum €100

sv-particulier

DIRECT EEN TAXI BESTELLEN

ERVAREN IN TAXIBRANCHE

Sinds 2012 zijn wij het meest vertrouwde adres voor al uw taxiritten in Zoetermeer & omgeving. Wij staan garant, dat u op een veilige, comfortabele en snelle manier op uw eindbestemming arriveert.

Wij hebben de volgende betaalmogelijkheden.

ZOETERMEERSE TAXI

Wij zijn een taxibedrijf, gevestigd in Zoetermeer. Samen met onze vele taxichauffeurs vormen wij een hecht en professioneel team. De wensen en veiligheid van onze klanten worden bij ons altijd voorop gesteld. Wij werken uitsluitend met ervaren en professionele chauffeurs.