Groepsvervoer

Comfortabel groepsvervoer regelt u heel eenvoudig via Taxi Seitzinger Zoetermeer. Wij bieden verschillende mogelijkheden om groepen mensen op efficiënte, veilige en comfortabele manier te vervoeren. Wij beschikken over verschillende taxibusjes. Wilt u met een middelgrote groep (5 tot 8 personen) op stap? Het vervoer van groepen is vaak voordeliger dan het reguliere taxivervoer. Taxi S Zoetermeer beschikt over moderne 8-persoons taxibussen die van alle gemakken voorzien. Voor geregeld groepsvervoer op vaste dagen en tijden hanteren wij extra voordelige tarieven.

Groepsvervoer goed geregeld door Taxi Seitzinger

sv-groepsvervoer

Taxi S Zoetermeer beschikt over meerdere 8 persoons taxibussen waarmee wij groepen tegelijk kunnen vervoeren. Groepsvervoer in Zoetermeer e.o. voeren wij met deze taxibusjes dagelijks uit. Wanneer u wilt reizen met een groep zijn er diverse mogelijkheden, zo kunnen wij hiervoor één of meerdere taxi’s of taxibusjes inzetten of wij kunnen dit met een touringcar voor u verzorgen. Het groepsvervoer dient wel vooraf gereserveerd te worden zodat wij voldoende busjes op het gevraagde tijdstip in kunnen zetten.

Touringcar of bus huren in Zoetermeer?

Bestaat de groep uit meerdere personen kunnen wij hiervoor ook één of meerdere touringcars / bussen inzetten. Wij zijn op deze manier in staat om tot wel 100 personen in 1 keer te vervoeren. Wij helpen u graag als u een touringcar wilt huren in Zoetermeer. Wij voeren ons groepsvervoer uit voor verschillende klanten zoals bedrijven, overheden maar ook voor particulieren uit de regio Zoetermeer en daarbuiten.

WILT U EEN TAXI BOEKEN NAAR EEN LUCHTHAVEN?

Luchthavenvervoer

Taxi Seitzinger is ideaal voor de vakantievierders onder ons. Laat uw vluchtinformatie bij ons achter en wij zorgen dat u op tijd vertrekt of wordt opgehaald. Geen gesleep met uw bagage in het openbaar vervoer. Geen familie of vrienden die u om hulp hoeft te vragen (en dat midden in de nacht…). Wij halen u thuis op of brengen u weer veilig en comfortabel thuis. U kunt uw vluchtinformatie invullen tijdens het bestellen.

Ben je van plan om met de taxi naar Rotterdam The Hague Airport te reizen? Dat is geen enkel probleem. Taxi Seitzinger verzorgt dagelijks ritten van en naar Rotterdam The Hague Airport. Daarnaast bieden wij diverse vervoersoplossingen aan particuliere en zakelijke klanten in de regio en zelfs ver daar buiten. Taxi Seitzinger is gespecialiseerd in ritten van en naar Rotterdam The Hague Airport met comfortabele auto’s.

Als u binnenkort vliegt vanaf Eindhoven Airport en u vervoer zoekt van of naar de luchthaven bent u bij Taxi Seitzinger aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van comfortabele en voordelige ritten naar Eindhoven Airport. Vanaf het moment dat u gereserveerd heeft zorgen wij ervoor dat u opgehaald wordt in een comfortabele auto met een betrouwbare chauffeur. 

Heeft u een vraag? Laat het ons weten, we helpen u graag !!

Taxi binnen Zoetermeer

Taxi Seitzinger is het taxibedrijf uit Zoetermeer. Wij zijn gespecialiseerd in luchthavenvervoer. Ook kunt u bij ons een taxi reserveren binnen Zoetermeer. U betaald bij ons nooit meer dan €12,50.
Bel: 079-2340000 om een taxi te reserveren.

Taxi bestellen?

U kunt een taxi bestellen door te bellen naar ons vertrouwde nummer: 079-2340000. Onze telefonistes staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, voor u klaar evenals onze chauffeurs. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen voor al uw vragen en/of prijsopgaves.

Goedkoopste tarief

Taxi S Zoetermeer hanteert het laagste metertarief van alle centrales in Zoetermeer. Tevens bieden wij middels diverse producten aantrekkelijke kortingen waardoor iedereen gebruik kan maken van onze diensten. Bij Taxi S Zoetermeer betaald u nooit teveel. Klik hier voor onze vaste tarieven.

Online taxi reserveren

Een taxi reserveren zodat u zeker weet dat uw taxi aanwezig is op het moment dat u deze nodig heeft? Online reserveren en betalen doet u eenvoudig en snel gewoon vanuit uw kantoor of huiskamer. U ontvangt tevens direct een bevestiging van uw reservering.

Onze chauffeurs

Al onze chauffeurs zijn in het bezit van van een chauffeurskaart en de vereiste papieren en vergunningen. Zij zijn uitvoerig opgeleid in o.a: product- en stratenkennis, klantvriendelijkheid, het nieuwe rijden en veiligheid, en weerbaarheid en anti-agressie.

Betaalwijze

Natuurlijk kunt u in onze taxi’s betalen zoals het u het beste uitkomt. Pinnen mag maar tevens accepteren wij betaling per creditcard in al onze voertuigen. Uiteraard kunt u ook gewoon contant afrekenen bij de chauffeur. U ontvangt, indien gewenst, een bon als betalingsbewijs.

WILT U EEN TAXI BOEKEN NAAR EEN LUCHTHAVEN?

patrick taxi

Patrick Seitzinger

OWNER

wilfred

Wilfred Seitzinger

OWNER

Vaste bestemmingen

schiphol

Taxi Zoetermeer Schiphol

Gaat u op vakantie? Neem een taxi naar Schiphol. Laat uw vluchtinformatie bij ons achter en wij zorgen dat u op tijd vertrekt of wordt opgehaald. U hoeft niet te slepen met uw bagage. Ook hoeft u geen familie te vragen of ze u willen brengen in de nacht.

rotterdam airport

Taxi van of naar Rotterdam Airport

Ben je van plan om met de taxi naar Rotterdam The Hague Airport te reizen? Dat is geen enkel probleem. Taxi S verzorgt dagelijks ritten van en naar Rotterdam The Hague Airport. Daarnaast bieden wij diverse vervoersoplossingen aan particuliere en zakelijke klanten in de regio en zelfs ver daar buiten.

eindhoven airport

Taxi van of naar Eindhoven Airport

Als u binnenkort vliegt vanaf Eindhoven Airport en u vervoer zoekt van of naar de luchthaven bent u bij Taxi Seitzinger aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van comfortabele en voordelige ritten naar Eindhoven Airport.

cruiseterminal

Taxi van of naar Cruiseterminal

Taxi Seitzinger Zoetermeer is gespecialiseerd in vervoer van en naar de cruiseterminals in Amsterdam en Rotterdam. Voor een groot aantal reisorganisaties verzorgen we dagelijks het vervoer naar cruiseterminals in Nederland.

Reserveer nu  vooraf uw Taxi of Bus naar uw bestemming. Altijd op tijd op uw afspraak of vlucht. Onderweg kunt u rustig doorwerken, terwijl uw chauffeur u veilig naar de plaats van bestemming brengt. Onze chauffeurs zijn gespecialiseerd in Zakelijke diensten en vervoer naar alle vliegvelden in Nederland. Betalen kunt u ook via iDeal, Pin, Creditcard of op rekening (na overleg).

Onze Taxiservice is ideaal voor het vervoer naar alle vliegvelden in Nederland. Laat uw vluchtinformatie bij ons achter en wij zorgen dat u op tijd vertrekt of wordt opgehaald. U hoeft niet met uw bagage te slepen. Familie of vrienden hoeven niet midden in de nacht te helpen. U kunt uw vluchtinformatie invullen tijdens het bestellen. Wij zullen dan uw tijd van landing in de gaten houden en op tijd op de luchthaven zijn om u op te halen. Zorgeloos op vakantie !! Veilig en altijd op tijd.

Veilig en verantwoord met de taxi tijdens corona

Naast de algemene adviezen tegen de verspreiding van het coronavirus, heeft het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat specifieke richtlijnen voor vervoer per taxi opgesteld.

Voor passagiers gelden de volgende aanvullende richtlijnen:

 • Houd afstand tot de chauffeur:
  • Stap zelf in en uit;
  • Ga achterin zitten;
  • Doe zelf de veiligheidsgordel om;
  • Plaats bagage zelf in de kofferruimte of houd deze op schoot.
 • Betaal vooraf of met pin/creditcard. Vermijd contante betalingen.
Alle taxi’s zijn uitgerust met een scherm tussen de passagier en chauffeur. (Foto)
 

Algemene richtlijnen RIVM

 • Was je handen regelmatig met water en zeep
 • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
 • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct na gebruik weg
 • Schud geen handen
 • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten krijgt
 • Heeft iemand in je huishouden koorts, dan moet je ook thuisblijven
 • Houd 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van elkaar

Over Taxi Seitzinger Zoetermeer

Taxi S blokken

Taxi S voor al uw taxivervoer in Zoetermeer en omstreken

Taxi S is gespecialiseerd in vliegveldvervoer, zakelijkvervoer, zorgvervoer, contractvervoer en particuliervervoer.
Taxi S heeft meer dan 18 jaar ervaring in de regio Zoetermeer en omstreken. In de hele regio kunt u een taxi bij ons reserveren. Onze taxi’s zijn actief in Zoetermeer, Benthuizen, Bleiswijk, Berkel, Bergschenhoek, Pijnacker en Nootdorp. Voor meer informatie kunt u bellen naar 079-2340000. U kunt telefonisch of via deze website een taxirit bestellen.

Taxi bestellen 079-2340000

Onze centrale is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.

Goedkoopste taxi tarieven

Taxi S hanteert de goedkoopste tarieven. Stadsrit binnen Zoetermeer € 12,50. Ben u 65+ dan betaald u nooit meer dan € 10,-
Wij hanteren altijd vaste prijzen, nooit geen verrassingen achteraf.

Online taxi reserveren

U kunt 24/7 online een taxi reserveren via het reserveringsysteem.

Favoriete bestemmingen

 

Regio Zoetermeer

De Korenmolen
De Oude kerk Zoetermeer
Nationaal Videogame Museum
Snowworld
De Boerderij
Silverdome
 

Buiten Zoetermeer

Den Haag Scheveningen, Noordwijk, Euromast, Rotterdamse Haven, Mauritshuis, Madurodam, Amsterdam Centrum

Stations

Zoetermeer Centraal – Zoetermeer Oost – Zoetermeer/Lansingerland – Den Haag CS – Rotterdam CS – Leiden CS

Winkelcentra

Stadshart Zoetermeer – Leidsehage – Rotterdam Centrum – Den Haag Centrum – Leiden Centrum

Ziekenhuizen

Lange Land Ziekenhuis – HMC Westeinde – LUMC Leiden – Haga Ziekenhuis Den Haag – Erasmus MC – Groene Hart Ziekenhuis

Vliegvelden

Amsterdam Schiphol – Rotterdam Airport – Eindhoven Airport

 

Prestaties waar we trots op zijn

0 +

Tevreden klant

0 +

Ritten voltooid

0 +

Ritten Schiphol

Wilt u een taxi bij ons reserveren?