Airport Service

Vaste prijs naar alle vliegvelden

WILT U DIRECT EEN TAXI BOEKEN?

GOEDKOOPSTE TAXI SCHIPHOL IN DE REGIO ZOETERMEER

Goedkope taxi Schiphol nodig in de regio Zoetermeer. Onze taxicentrale is 24 uur 7 dagen per week bereikbaar voor een goedkope vaste prijs van/naar Schiphol, onze vaste tarieven zijn tot 50% goedkoper dan een normale taxirit.

Wanneer u op zoek bent naar kwalitatief taxibedrijf voor uw taxi om naar Schiphol te gaan. Taxi Seitzinger is namelijk jarenlang het taxibedrijf voor u vervoer van en naar Schiphol. Onze vakbekwame chauffeurs hebben jarenlang ervaring in deze branche. Gaat u op vakantie of heeft u een zakenreis, taxi Zoetermeer brengt u graag naar Schiphol, Rotterdam Airport of Eindhoven Airport. En met onze airportservice bespaart u op de hoge parkeerkosten op Schiphol. U heeft geen gesjouw met de koffers, bus/trein of een parkeerplaats op Schiphol te zoeken. 

VASTE TARIEVEN VAN/NAAR SCHIPHOL

Wij vervoeren u vanuit Zoetermeer, Bleiswijk, Berkel & Rodenrijs, Bergschenhoek, Pijnacker, Nootdorp, Leidschenveen, Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Hazerswoude, Zoetermeer, Stompwijk en Moerkapelle al vanaf €52 naar Schiphol. Naar Rotterdam Airport al vanaf €30 en Eindhoven Airport vanaf €160

Heeft u een vraag? Laat het ons weten, we helpen u graag !!

FAQ (Veel gestelde vragen)

U kunt reserveren via de website of telefonisch via 079-2340000

Bij een retour krijgt u korting.

Bij het boeken van een Schipholtaxi vanaf huis, moet u rekening houden dat voor Europese vluchten u twee uur voordat de vlucht vertrekt, u op Schiphol aanwezig moet zijn. Voor vluchten buiten Europa is dit 3 uur. Als u hierbij de reistijd optelt ongeveer 40 minuten plus wat extra marge dan komt u uit op de vertrektijd van u huis.

Ja natuurlijk is dit mogelijk. Tijdens het bestellen kunt u extra adressen bij de opmerkingen invullen. Per adres komen er wel extra kosten bij.

Kinderzitjes zijn niet verplicht in de Taxi. Kinderen kunnen op schoot of in de heupgordel. Mocht u willen dat u kind wel in een kinderzitje moet, dan kunt u er voor kiezen om uw eigen kinderzitje mee te nemen. Wij zullen deze dan bewaren tijdens uw vakantie en bij het ophalen zorgen wij dat hij weer in de auto staat.

Standaard spreken wij met u af: nadat u geland bent, en na dat u de koffers heeft gehaald, ons te bellen op 079-2340000. Wij zullen dan doorgeven waar de chauffeur zal staan. Wij zullen u ophalen bij de vertrekhal (Boven).

Ja dit is mogelijk. Voor deze Extra service kunt u kiezen om bijvoorbeeld uw gasten op te laten halen. De chauffeur zal bij het Meetingpoint klaarstaan met een naambordje, en uw gasten naar de Taxi begeleiden. Verder vragen wij altijd een mobiele telefoonnummer van de passagier. Op deze manier is er zowel voor de klant als de betreffende taxichauffeur meer zekerheid dat alles goed verloopt. Voor deze dienst vragen wij €15,-. 

Geen probleem! Bij het reserveren van uw taxi geeft u uw vluchtnummer aan ons door. Op de dag dat uw terugreis gepland staat, worden uw vluchtgegevens gecontroleerd zodat wij op de juiste tijd kunnen voorrijden bij Schiphol. 

Bij ons kunt u contant, Pinnen, vooruit via Ideal of per creditcard betalen. Wij accepteren VISA, Mastercard en American Express. Voor bedrijven is het ok mogelijk om op rekening te rijden. 

Ja natuurlijk kunt u kosteloos annuleren.  Geef het wel zo snel mogelijk door.

logo taxi

079-2340000